להזמנות 077-5130012

החטיף הבריא 100% פרי

חטיף פרי קראנצ׳י מיובש בהקפאה

חטיפי בריאות שהם נטו-פרי! ללא סוכר. ללא גלוטן.
ללא חומרים משמרים. פשוט פרי!

חטיפי בריאות שהם נטו-פרי!
ללא סוכר. ללא גלוטן.
ללא חומרים משמרים.
פשוט פרי!

מצעד חטיפי הבריאות מבית פרי-Free
כולל שבעה טעמים טרופיים ממכרים, שמזניקים את פעולת הנשנוש לחוויה
שמסתכמת בתחושה של 'העונג הבא'.
אננס, ליצ'י, אגס, בננה, תפוח, מנגו וטעם משמש

למציאת החטיף הייחודי הגענו בשבילכם כמעט עד לירח, ומצאנו מוצר שפותח בשיטה מתקדמת, ושעל בסיסה
מייצרים מזון עבור אסטרונאוטים בחלל. שיטה המבוססת על תהליך חדשני של ייבוש בהקפאה.

להתענג על המתיקות. להשתכר מצלילי הקראנצ'יות. להתכרבל בחוויה שכולה הנאה…
וכל זה מבלי לפגוע באיכויות של מירב הערכים התזונתיים.

מצעד חטיפי הבריאות מבית פרי-Free
כולל שבעה טעמים טרופיים ממכרים,
שמזניקים את פעולת הנשנוש לחוויה
שמסתכמת בתחושה של 'העונג הבא'.
אננס, ליצ'י, אגס, בננה, תפוח, מנגו וטעם משמש

למציאת החטיף הייחודי הגענו בשבילכם
כמעט עד לירח, ומצאנו מוצר שפותח בשיטה מתקדמת, ושעל בסיסה מייצרים מזון עבור אסטרונאוטים בחלל. שיטה המבוססת על תהליך חדשני של ייבוש בהקפאה.

להתענג על המתיקות. להשתכר מצלילי הקראנצ'יות. להתכרבל בחוויה שכולה הנאה…
וכל זה מבלי לפגוע באיכויות של מירב הערכים התזונתיים.

חשוב שתדעו על פרי-Free:

תהליך יצור שמבוסס על ייבוש בהקפאה – ללא טיגון וללא אפייה,
ומאפשר שמירה על מירב הערכים התזונתיים של המוצר, על טעמו המקורי וגם על פריכיות
מסוג קראנצ'י במיוחד.

תהליך יצור שמבוסס על ייבוש בהקפאה – ללא טיגון וללא אפייה,
ומאפשר שמירה על מירב הערכים התזונתיים של המוצר, על טעמו המקורי וגם על פריכיות מסוג קראנצ'י במיוחד.

100% פרי – ללא תוספות!

ללא תוספת סוכר (נגיעות סוכר בחטיף המשמש בלבד)
ללא חומרים משמרים
ללא חומרי טעם וריח

רק כ- 70 קלוריות בשקית

פרי-Free במשקל של 20 גרם. מעולה לדיאטה מאוזנת, ומשמש כתחליף למנת פרי.

מכיל כמות נכבדה של פרי טרי מקולף וחתוך

מנת פרי בשקית מיוצרת בממוצע מ-300 גרם פרי טרי.

חטיף מצוין ובריא לילדים

אינו מכיל גלוטן

חטיפי פרי-Free משגעים, המתמזגים באורח חיים בריא, בכל מקום ובכל מצב...

נשנוש קראנצ'י במיוחד במהלך יום עבודה. מנה גדושה באנרגיה של פרי בזמן פעילות גופנית. חטיף שאוכלים עם החבר'ה בצבא.
חטיף לדרך – שולפים ונוסעים. תחליף מצוין ל'מנת המתוק' בבית הספר.

כשר פרווה לכל ימות השנה ופסח – באישור חוג חתם סופר בני ברק ובאישור הרבנות הראשית

מהו ייבוש בהקפאה?

תהליך הייבוש בהקפאה מתחקה אחר שיטת ייצור המזון לאסטרונאוטים בחלל, ומוגש לכם באריזת הפלא פרי-Free. הדרך לאריזה עוברת דרך שיטות מתקדמות של ייצור, בקרת איכות גבוהה עד לחוויית נשנוש מופלאה.

סיפור התהליך…
זה מתחיל בקטיף של פירות משובחים ומובחרים, שמגיעים למפעל הייצור ועוברים קילוף וחיטוי בעזרת סטריליזטור. את הפירות פורסים ומניחים על מגשים בתוך מחסן מיוחד בטמפרטורה של כמינוס 50 מעלות. הנוזלים, שנמצאים בפרי, הופכים לקרח, ולאחר מכן מוכנסים המגשים לתוך תא וואקום מיוחד. היתרון של התא הוא שבעזרת חימום הפירות לטמפרטורה של כ-30 מעלות נוצר תהליך שמכונה "המראה", ובמהלכו חל שינוי במוצר ממצב מוצק למצב של גז בצורה ישירה, כלומר תוך דילוג על המצב הנוזלי. כך נפסקת פעילות האנזימים, שגורמים להתיישנות של הפרי, ומתקבל חטיף פרי מיובש וקראנצ'י, וללא מסה של נוזלים כלל.
בשיטה הזו טמון למעשה סודו של חטיף הפרי־Free: הוא שומר על טעמו המקורי, על מירב הערכים התזונתיים ועל אורך חיי מדף ארוכים במיוחד (תוקף שנתיים).

7 יתרונות בתהליך אחד של ייבוש פרי בהקפאה
נפלאות הקדמה בחטיפי פרי-Free

ייבוש בהקפאה נמצא כשיטה הטובה ביותר שקיימת לייבוש מזון.

במהלך התהליך מאבד הפרי 95% מהנוזלים שמצויים בו, וכך מתקיים תהליך של ייבוש מושלם.

אידוי הנוזלים אינו גורע במידה רבה מערכו התזונתי של הפרי כ- 90% מערכיו של הפרי נשמרים בתהליך.

התיאבון נפתח ממראה עיניים – בתהליך הייבוש הצבע, הצורה וריחו של הפרי אינם נפגמים.

מבחן הטעם – שומר על אותנטיות של טעמו המקורי.

לצורך הכנת שקית פרי־Free במשקל של 20 גרם, נדרשים בממוצע 300 גרם של פירות טריים ומשובחים.

תהליך הייבוש בהקפאה נבחן לאורך זמן - משמש לייצור מנות מזון לאסטרונאוטים ששוהים תקופות ארוכות בחלל,
ונמצא כמזין וכמשמר את ערכי המוצרים.

שיתוף:

מוצרים נוספים מבית T SHAPE